Tiimien esittely

Projektinhallinta

Miikka Mäkelä, projektipäällikkö
Miikkalla on takana monivuotinen motorsport-ura kilpamekaanikon, kilpa-autorakentajan sekä kuljettajan kengissä. Myös autolaboratorioassistenttina toimiva Miikka opiskelee Oamkissa autotekniikkaa ja tähtää moottoriurheilualalle kisainsinöörin tehtäviin. Miikka on myös mukana rakentamassa Mtec-merkkisiä Formula Ford -autoja ja toimii Mäkelä Racing Teamin testikuljettajana. Miikkan vastuualueina ovat muun muassa projektin jatkuvuuden varmistaminen, osaprojektiryhmien hallinnointi ja yhteistyöneuvottelut.

makelaracing.fi
mtec.fi
miikka.makela(at)oamk.fi
+358 (0)40 867 8197

Milla Mäkelä, markkinointi- ja finanssivastaava
Milla on moottoriurheilu-uran Formula Ford -autoilla luonut insinööriopiskelija, joka työskentelee Mtec Formula Technology -yrityksessä. Milla ajaa testikuljettajana Mäkelä Racing Teamissa. Millan vastuulla ovat markkinointi, kojelaudan muutostyöt ja kirjanpito.

makelaracing.fi 
mtec.fi
milla.makela(at)oamk.fi
+358 (0)50 3248223

Miikka Tanskanen
Miikka on Oamkin auto- ja kuljetustekniikan insinööriopiskelija, joka vastaa projektissa istuimien ja turvavöiden kiinnityksestä sekä polykarbonaatista valmistettujen sivuikkunoiden muotoilusta, kiinnityksestä ja optiikasta. Miikka on myös yksi kojelautaryhmän jäsenistä, ja on näin saanut kokemusta hiilikuituidusta valmistettujen osien valmistuksesta.

Essi Seppänen, markkinointi- ja finanssivastaava
Essi on Oamkin auto- ja kuljetustekniikan insinööriopiskelija. Essin vastaa markkinoinnista, ajotilatutkimuksesta ja kirjanpidosta.

Tiedonkeruu

Jaakko Pahkala
Jaakko valmistui ajoneuvoasentajaksi vuonna 2010. Tämän jälkeen hän on jatkanut opintojaan Oamkissa auto- ja kuljetustekniikan alalla. Jaakko vastaa tiedonkeruun johtosarjan suunnittelusta, piirtämisestä, valmistuksesta ja asennuksesta.

Antti Alatalo
Antti valmistui ajoneuvoasentajaksi vuonna 2010. Tämän jälkeen hän on jatkanut opintojaan Oamkissa auto- ja kuljetustekniikan alalla. Antti vastaa iskunvaimenninpotentiometrien ja jarrupaineanturien asennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Audin oman johtosarjan purkamisesta ja asennuksesta.

Mika Polso
Mika valmistui ajoneuvoasentajaksi vuonna 2010. Tämän jälkeen hän on jatkanut opintojaan Oamkissa auto- ja kuljetustekniikan alalla. Mika vastaa tiedonkeruun johtosarjan suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta.

Henri Sippola
Henri on Oamkin auto- ja kuljetustekniikan insinööriopiskelija. Hän vastaa iskunvaimenninpotentiometrien ja jarrupaineanturien asennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Audin oman johtosarjan purkamisesta ja asennuksesta.

Turvakaari

Martti Kaijansaari
Matti on työskennellyt kuljetusalalla. Vuonna 2010 Matti jatkoi opintojaan Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Hän on turvakaariryhmän projektipäällikkö ja vastaa projektin valmistumisesta.

Iiro Juntunen
Iiro opiskelee Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Hän vastaa projektissa turvakaarien lujuustarkastelusta sekä 3D-suunnittelusta.

Olli Isokoski
Olli opiskelee Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Hän vastaa turvakaarien lujuustarkastelusta ja 3D-suunnittelusta.

Petri Piippo
Ammattikoulusta valmistumisensa jälkeen Petri on työskennellyt ajoneuvoasentajana. Vuonna 2012 Petri aloitti opinnot Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Petrin vastuulla on FIA:n turvamääräysten tarkastelu ja suunnittelun ohjeistaminen niiden osalta.

Hiilikuitu

Anssi Väliheikki
Anssi on tuleva autoalan insinööri, joka opintojensa aikana on kiinnostunut hiilikuiden käytöstä autoalalla. Vapaa-ajallaan Anssi korjaa ja muokkaa omia autojaan sekä seuraa innokkaasti moottoriurheilua. Anssi vastaa tiimin toiminnasta sekä komposiittiosien suunnittelusta ja valmistuksesta.

Janne Heinonen
Jannen kiinnostuksen kohteina ovat aina olleet erilaiset moottoriajoneuvot. Nuoruudessaan hän on harrastanut muun muassa motocrossia, moottorikelkkailua ja jäärata-ajoa. Janne vastaa komposiittiosien valmistuksesta ja testauksesta.

Janne Pulkkinen
Janne on tuleva autoalan insinööri. Jannen työtehtäviin kuuluu komposiittimateriaalien suunnittelu ja valmistus. Hän vastaa myös sisätilojen purkamisesta ja purettujen osien jälleenmyynnistä. Vapaa-aikansa Janne viettää autojen ja moottorikelkkojen parissa.

Henri Mustajärvi
Henri opiskelee Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Hän vastaa sisustan purkamisesta ja hiilikuituosien valmistamisesta.

Turvatankki

Matias Ruokamo
Matias opiskelee Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Matias vastaa vanhan tankin irroituksesta sekä uuden tankin ja letkujen asennuksesta. Matiaksella on noin kymmenen vuoden kokemus moottoriajoneuvoista.

Janne Alaluusua
Janne on neljännen vuoden opiskelija Oamkin auto- ja kuljetustekniikan koulutuksessa. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on lentokoneasentaja. Jannella on noin yhdeksän vuoden kokemus ajoneuvoista. Hän vastaa ST-Audin polttoainejärjestelmän muuttamisesta ratakäyttöön soveltuvaksi.


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)