KOULUTUSKALENTERI 2017–2018

 

Elektroniikan painaminen silkkipainotekniikalla peruskoulutus (4 pv) syyskuussa 2018!

Tervetuloa opiskelemaan intensiivikurssille elektroniikan komponentin painamista silkkipainotekniikalla. 

Kurssilla käydään läpi silkkipainotekniikan perusperiaatteet, laboratoriotyöskentelyn perusturvallisuusasiat ja tehdään käytännön harjoitus elektroniikan komponentin painamisesta silkkipainolaitteella. 

Koulutuksen laajuus on 4 päivää ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena ajalla 5.9-30.9.2018. Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävät, kaksi lähipäivää Oulussa ja jälkiraportointi. 

Koulutuksen lähipäivät: to-pe 13.-14.9.2018. Läsnäolo lähipäivillä on pakollinen. Harjoitukset toteutetaan Oulun ammattikorkeakoulun painettavan elektroniikan laboratoriossa Prinlabissa osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu.

Koulutuksen kieli: Opetus toteutetaan suomeksi. Osa opetusmateriaalista voi olla englanninkielistä. 

Tärkeää tietoa koulutukseen osallistujille: Koulutuksessa harjoitusten aikana käsitellään musteita ja materiaaleja, jotka sisältävät erilaisia kemikaaleja. Osallistuja vastaa siitä, että on terveytensä puolesta soveltuva osallistumaan laboratoriossa painoharjoituksiin. Lisätietoja käytettävistä materiaaleista: Harri Määttä, harri.maatta(@)oamk.fi 

Hinta: Koulutuksen hinta on 400 €/henkilö.

Koulutuspaikkojen lkm: 10

Koulutus on suunnattu pk-yrityksille, ja on de minimistuen alaista toimintaa. De minimistuen osuus on 1 172 €/hlö. Mikäli yritys ei ole de minimistukikelpoinen, voidaan koulutukseen ottaa vain, jos koulutuksessa on tilaa. Tällöin veloitetaan kokonaishintana 1572 €. Koulutus on arvonlisäverotonta.

Hinta sisältää koulutuksen aikana käytettävät laitteet, materiaalit, opetuksen sekä lähipäivien ruokailun. Lähipäivien mahdollisista matka- ja majoituskuluista vastaa osallistuja. 

Ilmoittaudu koulutukseen: Aulikki Suokas, aulikki.suokas(@)oamk.fi, tai puhelimitse 050 301 3225. Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 6.8.2018. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 3.9.2018

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Henkilön estyessä voidaan hänen tilalleen ottaa toinen samassa yrityksessä työskentelevä. 

Koulutus toteutetaan osana ESR osarahoitteista Rapid apps -painettavan tekniikan sovellusklinikka hanketta. Lisätietoja: Projektipäällikkö Teija Tuhkala, teija.tuhkala(a)oamk.fi 

 

Kevät/Spring 2018


Luonnonvesien mittaaminen ja sensorointi, to–pe 5.–6.4.2018

Aiheita mm. sinilevän omatestaus, fosfaatin mittaus ja sovelluskehittäminen lateraalivirtaustekniikkaan perustuvalla testillä. 

Koulutus on tarkoitettu ympäristö-, ja maatalousalan yrityksille ja tutkijoille, jotka tarvitsevat tietoa luonnovesien seurannasta ja niihin kehitetyistä omaseurantamenetelmistä ja testeistä. Koulutuksen aikana tutustutaan myös painettavan elektroniikan tuomiin mahdollisuuksiin luonnovesien testien kehittämisessä. 

Katso ohjelma ja lisätiedot täältä.

 

 

Syksy/Autumn 2017

Menneet koulutukset

 


Muutokset ovat mahdollisia. Osa tapahtumista järjestetään englanninkielisenä. Koulutuksista peritään koulutuskohtainen maksu, joka on 80–400 € per henkilö. Koulutukset on suunnattu PK-yrityksille. PK-yrityksillä on mahdollisuus saada de minimis -tukea koulutusmaksuihin. Tuen määrä on koulutuskohtainen, ja vaihtelee 0-55% koulutusmaksusta.

Koulutukset järjestetään pääosin Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa, osoitteessa Kotkantie 1, 90250 Oulu.

Lisätietoja: Teija Tuhkala, teija.tuhkala(a)oamk.fi, puh. 050 564 2787

 

 

Koulutusta painettavasta elektroniikasta

Hankkeessa järjestetään koulutuksia ja seminaareja, joissa käsitellään painettavan elektroniikan hyödyntämistä eri sovellusaloilla. Hankkeen koulutukset ovat avoimia kaikille mikro- ja pk-yrityksille sekä tutkimus- ja opetushenkilöstölle. Koulutusmaksut vaihtelevat riippuen järjestettävästä koulutuksesta. 

Yrityksille koulutukset ovat de minimis -tuen alaista toimintaa. Katso lisätietoa de minimis -tuesta kohdasta Tietoa yrityksille.  Hankkeessa järjestettävät seminaarit eivät kuulu de minimis tuen piiriin. 

Syksyn 2017 ja kevään 2018 koulutukset ovat suunnitteilla, ja tässä ilmoitetut tiedot voivat vielä muuttua. 

 


 Standardit
 Käytännön painotyö
 Yleinen tuotekehitys
 Markkinatietous
 Materiaalit ja materiaalikehitys
 Sensoriteknologia
 Liiketoimintamallit
 Sosiaali- ja terveysalan sovelluskohteet
 Ympäristöalan sovelluskohteet
 

Avoin koulutustoive

Jos et löytänyt toivettasi vastaavaa aihetta yllä olevasta listasta, voit lähettää meille tarkennettuja koulutustoiveita myös sähköpostitse.

  


Rahoittajalogo https://www.ouka.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)