mainos_4.png

 Päivän esitteen ja ohjelman löydät täältä. Ilmoittaudu mukaan 16.9.2020 mennessä täällä.

 

Kuoreesta gourmeeta

Hankkeen tarkoituksena on nykyisellään vajaasti hyödynnetyn kuoreen (norssin) jalostusarvon nostaminen elintarvikekäytön kautta ja sitä kautta uusien liiketoimintamahdollisuuksien luominen.

Tavoitteena on

Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä ovat

Hankkeen toiminta-alueena on Perämeren rannikon kalatalousryhmän toimialue ja pääasiallisena kohderyhmänä alueen ammattikalastajat ja kalatalousyritykset. Välillistä hyötyä hankkeen toimenpiteistä saavat elintarvikealan yritykset. Lisäksi tulokset ovat tki-, koulutus- ja neuvontaorganisaatioiden sekä yritys- ja elinkeinoelämää palvelevien tahojen käytettävissä. Hankkeen toteutusaika on 1.11.2018-30.9.2020 (23 kk).

Hankkeen esittelymateriaalit:


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)