Hankkeet  ::  fPlaza
Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

fDesign-ohjelmaan hakeminen ja hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!
Lue lisää fDesign-ohjelmasta.

fPlaza-valmennusohjelmat

fPlaza (femalePlaza) -hankkeen valmennusohjelmat vahvistavat naisten kasvuyrittäjyyttä, liikkeenjohdollista osaamista ja uramahdollisuuksia. Ohjelmat sopivat sekä yrittäjinä että esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville naisille, jotka haluavat edistää kasvua ja kansainvälisyyttä. Tavoitteenamme on luoda edellytyksiä uusille tuotteille ja palveluille sekä löytää uusia markkinoita ja verkostoitua paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.


fPlaza koostuu kolmesta yrittäjyyden ja liiketoiminnan johtamisen valmennusohjelmasta. Järjestämme koulutusta, kehitämme johtajuutta ja yrittäjyyttä edistäviä menetelmiä ja oppimismateriaaleja sekä toteutamme asiantuntija- ja kouluttajavaihtoa, yhteisseminaareja ja kansainvälisiä opintomatkoja. Voit valita ohjelmistamme juuri sinulle sopivimmat.

fPLAZA-OHJELMAPALETTI

fDesign_.png

fPlaza-ohjelmat toteutetaan yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston sekä kansainvälisten kumppaneidemme kanssa.

Kolmivuotinen fPlaza saa tukea Euroopan sosiaalirahastolta (ESR). Hanke on jatkoa Oulun ammattikorkeakoulussa toteutetuille naisyrittäjyyden- ja johtajuuden koulutushankkeille fFactor ja fForum.

Lisätietoa aiemmista hankkeistamme löydät täältä: www.ffactor.fi ja www.oamk.fi/fforum.

Tervetuloa mukaan!

fPlaza_logot_FI_2rivia.png


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)