Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Ajankohtaista

Tervehdys kampus-opoilta!

Julkaistu: 25.3.2020 klo 13:44 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Tervehdys kampus-opoilta!

Me kaikki elämme nyt monella tavalla poikkeuksellista aikaa. Esimerkiksi opintoihin liittyvät aiemmat rutiinit ovat yhtäkkiä hävinneet arkielämästämme, mutta me toimijat eikä meidän vastuullamme olevat toiminnot ole hävinneet minnekään - ainoastaan toimintatapamme ovat muuttuneet. Palvelemme teitä nyt verkon tai puhelimen välityksellä, joten jos tarvitset opintoihisi liittyen apua, olethan rohkeasti yhteydessä.

Kampus-opoille voit varata ajan joko sähköpostilla (etunimi.sukunimi#oamk.fi (korvaa # -> @)) tai käyttämällä Office 365 –palvelun kalenterikutsua. Ohjeen kalenterikutsun lähettämiseen löydät täältä: www.oamk.fi/ekampus-2017/application/files/5215/0969... . Voit kirjoittaa tekstikenttään haluatko, että kampus-opo soittaa sinulle vai haluatko verkko-ohjauksen, jolloin oposi lähettää sinulle linkin, josta pääset osallistumaan ohjaukseen esim. AC:llä, Teamsilla tai Zoomilla.

Avaamme myös 30.3. kampusopo-chatin, joten seuraa tiedotuksiamme.

Muistutamme myös vielä teitä kaikkia, että Oamkin e-ohjauspalvelut löytyvät kootusti seuraavan linkin takaa: www.oamk.fi/ekampus-2017/eohjauspalvelut – kannattaa tutustua, mitä kaikkea hyödyllistä siellä onkaan. 

Kevät tulee, auringonvalo lisääntyy ja linnut laulavat. Pysykää levollisina ja uskokaa tulevaan - asioilla on tapana järjestyä!

terkuin kampus-opot