Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Vesistönäytteenotto ja veden laadunmittaus

Vesistönäytteenotto ja veden laadunmittaus

Oletko pohtinut kaivovetesi laatua? Tulisiko sen puhtaus selvittää? Palvelu

Palvelu

Vesi- ja sedimenttinäytteidenotto ja niiden toimittaminen analyysilaboratorioon. Happi-, PH- ja klorofyllimittausten tekeminen vesistöalueilla. Palvelun sisältö määritellään tarkemmin asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelu voidaan toteuttaa opiskelijatyönä syyslukukaudella vesiensuojelu- ja kunnostus opintojakson yhteydessä 15.9.–30.11., sääolosuhteiden mukaan.

Kenelle?

Yksityishenkilöille tai yhteisöille, jotka haluavat selvittää esimerkiksi kaivoveden tai kotivesistön vedenlaadun ja tarvitsevat oikeanlaista näytteenottoa.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Tilaamalla näytteenottopalvelun opiskelijatyönä saat yhteistyössä analyysilaboratorion kanssa suunnitellun laadukkaan näytteenoton oikealla kalustolla.

Tilaamalla opiskelijapalvelun tarjoat samalla opiskelijoille arvokkaita työelämäyhteyksiä ja kokemuksia todellisista näytteenottotilanteista sekä edistät heidän valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden ja näytteenottopaikan sijainnin mukaan. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneiden kustannusten mukaan. Hinta ei myöskään sisällä vesi- ja sedimenttinäytteiden analyysikustannuksia, vaan analyysit suorittava laboratorio laskuttaa ne suoraan tilaajalta. Opiskelijapalvelujen arvonlisävero on 24 prosenttia.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]