Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Verkkosivut ja -sovellukset

Verkkosivut ja -sovellukset

Tänä päivänä kaikki on verkossa. Olethan sinäkin, ja tyylikkäästi? Ellei organisaatiollasi ole vielä omia verkkosivuja, hanki ne nyt. Tai jos ne kertovat enemmän menneestä kuin tulevasta, voisi olla aika tuoda ne ajan tasalle.

Palvelu

Verkkosivujen ja -sovellusten suunnittelu ja toteutus, Facebook-sivut ja sovellukset sekä verkkokaupan suunnittelu ja toteutus.

Kenelle?

Yrityksille ja organisaatioille sekä yksityisille henkilöille, jotka haluavat näkyä netissä taidokkaasti ja tyylikkäästi.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Näkyvyys Internetissä sekä sosiaalisessa mediassa ovat suorastaan elinehto yrityksille sekä yhteisöille, jotka haluavat tulla saavutetuksi ja nähdyksi.

Tilaamalla opiskelijapalvelun tarjoat samalla opiskelijoille arvokkaita työelämäyhteyksiä ja kokemuksia sekä edistät heidän valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 300 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinnasta sovitaan erikseen tilausta tehtäessä. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]