Facebook Instagram

Oamk Dance EK

Oamk Dancen tanssin erikoiskoulutusluokalla ammattiin opiskelevat tanssinopettajamme harjoittelevat opettamista yhdessä ohjaajiensa eli ammattitaitoisten opettajiemme opastuksella. Oamk Dancen tanssin erikoiskoulutusluokka toimii Kotkantien kampuksella.

Tagit: 

_DSC9245CutPetriKekkonenSmall.jpg

Tanssin erikoiskoulutusluokka

Tanssin harrastaminen erikoiskoulutusluokilla on tavoitteellista ja antaa hyvät valmiudet tanssin ammatilliseen koulutukseen. Monipuolisten tanssiopintojen lisäksi opiskeluun sisältyy säännöllisiä esityksiä tanssinopettajakoulutuksemme Tanssia! ja Luomo! -näytöksissä. Lisäksi muut esiintymistilaisuudet, kuten tanssikatselmukset ja -kilpailut ovat mahdollisia.

Lukukausimaksu ja vakuutukset

Lukuvuonna 2019-2020 tanssin erikoiskoulutusluokalla on opetusta neljänä päivänä viikossa yhteensä 540 min./vko. Lukukausimaksu on 700 euroa (sis. alv 24%). Laskutamme syys- ja kevätlukukauden erikseen.

Sisaralennus on kymmenen prosenttia. Mahdolliset kilpailu- tai esiintymismatkojen kustannukset eivät sisälly lukukausimaksuun. Oppilaita ei ole vakuutettu Oamkin puolesta. Lukukausimaksu on vakio riippumatta kuinka monelle tunnille oppilas osallistuu.

Hakeminen / ilmoittautuminen

Vanhat oppilaat ilmoittautuvat täyttämällä sähköisen ilmoittautumislomakkeen.
Uudet oppilaat täyttävät hakulomakkeen. Pääsykoe pidettiin 28.5.2019, mutta ek-luokille voi hakea edelleen täyttämällä hakulomakkeen ja osallistumalla toiseen pääsykokeeseen. Toinen pääsykoe järjestetään siten, että hakija osallistuu kaikille ensimmäisen viikon tunneille (vko 36, ma-to).

Lukujärjestys

Syyslukukausi: 2.9.-19.12.2019

Kevätlukukausi 7.1.-14.5.2020

Yhteystiedot

Tanssin erikoisluokkien yhteyshenkilö on heli.kuula@oamk.fi
Laskutus ja tilavaraus oamkdanceek@oamk.fi

Tanssinopettajat
Baletti, repertuaari ja tanssitieto, Satu Uimi, m7uisa00@students.oamk.fi 
Nykytanssi ja produktio, Nellinoora Paju, m7pane00@students.oamk.fi
Showtanssi, Venla Virta, m6vive00@students.oamk.fi