Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamk Dance EK
Facebook Instagram

Oamk Dance EK

Oamk Dancen tanssin erikoiskoulutusluokalla ammattiin opiskelevat tanssinopettajamme harjoittelevat opettamista yhdessä ohjaajiensa eli ammattitaitoisten opettajiemme opastuksella. Oamk Dancen tanssin erikoiskoulutusluokka toimii Kotkantien kampuksella.

Tagit: 

_DSC9245CutPetriKekkonenSmall.jpg

Tanssin erikoiskoulutusluokka

Tanssin harrastaminen erikoiskoulutusluokilla on tavoitteellista ja antaa hyvät valmiudet tanssin ammatilliseen koulutukseen. Monipuolisten tanssiopintojen lisäksi opiskeluun sisältyy säännöllisiä esityksiä tanssinopettajakoulutuksemme Tanssia! ja Luomo! -näytöksissä. Lisäksi muut esiintymistilaisuudet, kuten tanssikatselmukset ja -kilpailut ovat mahdollisia.

Lukukausimaksu ja vakuutukset

Lukuvuonna 2019-2020 tanssin erikoiskoulutusluokalla on opetusta neljänä päivänä viikossa yhteensä 540 min./vko. Lukukausimaksu on 700 euroa (sis. alv 24%). Laskutamme syys- ja kevätlukukauden erikseen.

Sisaralennus on kymmenen prosenttia. Mahdolliset kilpailu- tai esiintymismatkojen kustannukset eivät sisälly lukukausimaksuun. Oppilaita ei ole vakuutettu Oamkin puolesta. Lukukausimaksu on vakio riippumatta kuinka monelle tunnille oppilas osallistuu.

Hakeminen / ilmoittautuminen

Vanhat oppilaat ilmoittautuvat täyttämällä sähköisen ilmoittautumislomakkeen.
Uudet oppilaat täyttävät hakulomakkeen. Pääsykoe pidettiin 28.5.2019, mutta ek-luokille voi hakea edelleen täyttämällä hakulomakkeen ja osallistumalla toiseen pääsykokeeseen. Toinen pääsykoe järjestetään siten, että hakija osallistuu kaikille ensimmäisen viikon tunneille (vko 36, ma-to).

Lukujärjestys

Syyslukukausi: 2.9.-19.12.2019

Kevätlukukausi 7.1.-14.5.2020

Yhteystiedot

Tanssin erikoisluokkien yhteyshenkilö on heli.kuula@oamk.fi
Laskutus ja tilavaraus oamkdanceek@oamk.fi

Tanssinopettajat
Baletti, repertuaari ja tanssitieto, Satu Uimi, m7uisa00@students.oamk.fi 
Nykytanssi ja produktio, Nellinoora Paju, m7pane00@students.oamk.fi
Showtanssi, Venla Virta, m6vive00@students.oamk.fi