Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelma

Osaatko vastata seuraaviin kysymyksiin: Millaisessa markkinaja toimintaympäristössä yrityksesi toimii? Kenen tarpeisiin yritystoiminta vastaa? Millä konkreettisilla toimenpiteillä markkinoinnin tavoitteet saavutetaan? Miten tuotteita ja palveluja myydään? Jos epäröit vastauksiasi, tilaa opiskelijaprojekti toteuttamaan markkinointisi suunnittelu.

Palvelut

Markkinointisuunnitelma

Kenelle?

Yrittäjille, yritystoimintaa aloittaville tai muille organisaatioille, joilla on tarve tuotteidensa ja palvelujensa markkinointiin.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Yrityksen tulee tunnistaa ja arvioida markkinoidensa mahdollisuuksia sekä toteuttaa liiketoimintaan sopivat markkinointiratkaisut. Markkinointi on ajattelu- ja toimintapa, jolla luodaan yritykselle kilpailuetua. Onnistunut markkinointi on avain menestykseen.

Tilaamalla opiskelijapalvelun tarjoat samalla opiskelijoille arvokkaita työelämäyhteyksiä ja kokemuksia sekä edistät heidän valmistumistaan ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 400 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinnasta sovitaan erikseen tilausta tehtäessä. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]