Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Internet-palveluiden testaus

Internet-palveluiden testaus

Oletko varma, että organisaatiosi verkkosivut ja palvelut toimivat virheettä ja asiakaslähtöisesti esimerkiksi erilaisilla selaimilla? Me testaamme ja tarjoamme kehitysmahdollisuuksia.

Palvelu

Verkkosivujen ja sovellusten testaus.

Kenelle?

Yrityksille ja muille organisaatioille, jotka haluavat tehostaa Internet-palveluidensa toimintaa ja optimoida palvelutoimintaansa.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Näkyvyys Internetissä ja sosiaalisessa mediassa ovat suorastaan elinehto yrityksille sekä yhteisöille, jotka haluavat toiminnalleen näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Tilaamalla työn opiskelijaprojektina varmistat sen, että palvelu toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Samalla tarjoat opiskelijoille mahdollisuuden työelämäyhteistyöhön ja kokemuksiin.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 300 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinnasta sovitaan erikseen tilausta tehtäessä. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]