Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Internet-palveluiden sisällöntuotanto

Internet-palveluiden sisällöntuotanto

Oletko ottanut käyttöön uuden Internet-palvelun ja tarvitset sille käyttäjiä ja sisältöä? Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi kuva- tai videomateriaalia markkinoinnin ja tiedotuksen tueksi?

Palvelu

Digitaalisen materiaalin sisällöntuotanto.

Kenelle?

Yrityksille ja muille organisaatioille, jotka haluavat monipuolistaa markkinointi- ja tiedotustoimintaansa.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Monipuolinen mediasisältö internetissä sekä sosiaalisessa mediassa ovat suorastaan elinehto yrityksille sekä yhteisöille, jotka haluavat toiminnalleen näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Tilaamalla työn opiskelijaprojektina varmistat sen, että sisältö on mielenkiintoista ja ajankohtaista. Samalla tarjoat opiskelijoille mahdollisuuden työelämäyhteistyöhön ja kokemuksiin.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 300 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinnasta sovitaan erikseen tilausta tehtäessä. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajat. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]