Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Innoweek

Innoweek

Oletko jumissa toiminnan kehittämisen suhteen? Onko ideavarastosi kulunut loppuun? Tilaa viikon kestävä Innoweek-projekti, jossa idearikas opiskelijajoukko suunnittelee toiminnan kehittämistä asiantuntijaopettajan johdolla.

Palvelu

Organisaation toiminnan kehittäminen tai uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen. Pääset esittelemään yrityksesi haasteet. Projektin päättyessä kuulet ja voit kommentoida opiskelijoiden esityksiä haasteesi ratkaisemiseksi. Tarkempi sisältö määritellään toimeksiannossa.

Kenelle?

Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kehittämiseen uusia ideoita ja näkökulmia.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Innovointiprojekti tuottaa uusia, raikkaita ideoita, jotka pistävät pohtimaan totuttuja toimintatapoja ja kehittävät niistä entistä parempia. Tilaamalla opiskelijapalvelun tarjoat samalla opiskelijoille arvokkaita työelämäyhteyksiä ja kokemuksia sekä edistät heidän valmistumistaan ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Hinta on 500 euroa (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]