Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Hyvinvoinnin tutkimusprojekti palvelujen kehittämiseksi

Hyvinvoinnin tutkimusprojekti palvelujen kehittämiseksi

Lasten, nuorten, työikäisten, ikääntyvien ja erityisryhmien hyvinvointipalvelujen kehittäminen vaatii uudenlaista subjektiivisen hyvinvoinnin tutkimusta, joka huomioi muutokset arkielämän luonteessa, ihmisten tarpeissa, arvostuksessa, osaamisessa ja muissa hyvinvoinnin tekijöissä.

Ammattikorkeakoulun toteuttamana palveluna tuotetaan kyseiseen tarpeeseen vastaten käyttäjälähtöistä, vuorovaikutteista ja monitasoista kokemuksellista hyvinvointitietoa uusia menetelmiä käyttäen. Ota askel eteenpäin ja ryhdy toimeen tilaamalla opiskelijat suunnittelemaan ja toteuttamaan tutkimusprojekti asiantuntijaopettajan ohjauksessa.

Palvelu

Lasten, nuorten, työikäisten, ikääntyvien ja erityisryhmien hyvinvointipalvelujen kehittämistä tukevan tiedon tuottaminen. Hyvinvointitietoa kerätään innovatiivisella, osallistavalla ja käyttäjälähtöisellä tavalla. Palvelukokonaisuus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.

Kenelle?

Julkisille ja yksityisille organisaatioille, yhteisöille, oppilaitoksille.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Saat kehittämistä tukevaa kokemustietoa lasten, nuorten, työikäisten, ikääntyvien ja erityisryhmiiin kuuluvien ihmisten terveydestä, hyvinvoinnista sekä palvelujen tarpeista ja saavutettavuudesta.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 500–2000 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinta sisältää projektin suunnittelun ja toteutuksen tilauksen mukaisesti. Ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin- tai postituskuluja.

Ota yhteys

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja, jotka suunnitellaan aina tilaajan tarpeista lähtien. Ohjaajina ovat alan asiantuntijaopettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]