Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulun yrityshautomo

Avanto-yrittäjyysohjelma muuttaa osaamisesi työksi ja ideasi liiketoiminnaksi

Avanto-yrittäjyysohjelma on tarkoitettu kaikille Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Voit hakea mukaan ohjelmaamme silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja!

Palvelut

Avanto-yrittäjyysohjelmassa opit yrittäjämaisen tavan tehdä töitä. Valmentajiltamme saat apua ja konkreettisia neuvoja itsesi työllistämiseksi. Avanto-yrittäjyysohjelma räätälöidään aina kunkin liikeidean tarpeiden mukaiseksi. Yrittäjyysohjelman avulla voit muuttaa taitosi työksi, selvittää bisnesiden toimivuuden osana opintojasi, kehittää olemassa olevaa yritystäsi tai tähdätä yrityskaupoilla yrittäjäksi. 

Palvelujen sisällöt

Avanto-yrittäjyysohjelma räätälöidään aina kunkin liikeidean tarpeiden mukaiseksi. Se voi koostua muun muassa valmennustapaamisista, työpajoista ja tapahtumista, jotka sovitaan aloitustapaamisessa yhdessä valmentajasi kanssa.
 

Kullekin liikeidealle nimetään oma yrittäjyysvalmentaja. Tapaamisissa valmentaja auttaa sinua/tiimiä etenemään suunnitelmallisesti hyödyntäen nykyaikaisia liikeidean kehittämiseen suunniteltuja menetelmiä. Teemakohtaisissa työpajoissa työstät omaa liikeideaasi nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen valmentajien ohjauksessa. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi. Voit osallistua myös erilaisiin tapahtumiin suunnitelmasi mukaisesti.

Opinnot

Avanto-yrittäjyysohjelma toteutetaan osana opintojasi. Työmäärästä ja tarpeesta riippuen ohjelman laajuus on 3-10 opintopistettä. Opinnot ovat tarjolla Oulun ammattikorkeakoulun opintosuunnitelmassa. Opintopisteiden ohella takaamme, että opit hyödyllisiä taitoja niin yrittäjyyttä kuin työelämääkin varten. Oleellista on selvittää liikeideasi potentiaali johtipa se sitten yrittäjyyteen tai ei.

Opiskelijamme voivat aloittaa opinnot missä vaiheessa opintoja tahansa ottamalla yhteyttä oman osaston yhteyshenkilöön tai Oamkin Avanto-yrittäjyysohjelman vastaavaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Jos et ole Oamkin opiskelija, niin voit osallistua Avanto-yrittäjyysohjelman opintoihin avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Avanto-yrittäjyysohjelman opiskelijoilla on oikeus käyttää Business Kitchenin tiloja, laitteita ja kalustoa yritystoimintansa suunnitteluun ja kehittämiseen.

Lue lisää: 

www.avantoaccelerator.com

www.businesskitchen.fi

 

Yhteystiedot

Avanto-yrittäjyysohjelma

Oulun ammattikorkeakoulu Oy
Business Kitchen / Avanto-yrittäjyysohjelma 
Kotkantien kampus
Kotkantie 1
90250 Oulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja Avanto-yrittäjyysohjelman opinnoista saat kampusten yrittäjyysvalmentajilta tai Avannon vastaavilta.

Avanto-yrittäjyysohjelman vastaava: Jukka Köngäs, 040 583 6465

Teuvo Pakkalan kadun kampus

Petteri Aro

Esa Anttila

Topi Haapasalo

Jukka Köngäs

Katta Siltavirta

Outi Sutinen

Jouni Juntunen

Kontinkankaan kampus

Eija Hautala

Kotkantien kampus

Jussi Haukkamaa, kulttuuri

Pekka Kokkonen, luonnonvara-ala

Arttu-Pekka Tavia, teknikka

Hannu Päätalo, tekniikka

Kickstart-liikeideakilpailu – Keksi liikeidea, jossa on potkua!

Avanto-yrittäjyysohjelma järjestää vuosittain opiskelijoillemme Kickstart-liikeideakilpailun, johon osallistuminen antaa kokemusta liikeidean kehittämisestä ja parhaimmillaan sytyttää kipinän yrittäjyyteen.

Koulutusalojen rajat ylittävään liikeideakilpailuun voi osallistua yksin tai yhdessä enintään kolmen muun Oamkin opiskelijan kanssa. Liikeideoihin hiotaan potkua kilpailun kahdessa vaiheessa, ja parhaat ideat palkitaan. Kilpailun tuomaristo koostuu alueen eri organisaatioiden yrittäjyysasiantuntijoista.

Kilpailun tavoitteena on edistää positiivista suhtautumista yrittämiseen, synnyttää uusia yrityksiä alueelle ja toimia yhteistyöfoorumina muiden yrittäjyyttä edistävien kilpailujen suuntaan. Liikeideakilpailu on järjestetty vuodesta 2007 alkaen.

Lisätietoa opiskelijaintra Oivassa »

www.kickstartoulu.fi