Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Terwa-akatemia

 

Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on liiketalouden koulutuksemme yrittäjyyden opintopolku. Meillä opiskelijat oppivat yrittäjyyttä asiakasprojekteja tekemällä ja teoriatietoa käytäntöön soveltaen. Opiskelijat perustavat yritykset, joissa he toimivat 2,5 vuoden ajan oppien yrittäjyyttä, monipuolista liiketoimintaosaamista sekä tiimityöskentelyä. Terwa-akatemiassa kasvaa tulevan polven yrittäjiä ja tiimityöskentelyn osaajia. Kun tavoitteesi on enemmän kuin tutkinto, on Terwa-akatemia sinun juttusi.

 

Terwaakatemia1.jpeg

Oppimismalli

Terwa-akatemiassa opiskelijat opiskelevat yrittäjyyttä käytännössä omien tiimiensä kautta. Opintojen alussa käynnistetään tiimiyritys, joissa opiskelijat työskentelevät 2,5 vuotta kestävien akatemiaopintojensa ajan.

Käytäntö

Käytännön osaamista hankintaan tiimiyrityksessä toteutettavissa projekteissa. Tiimit hankkivat itse projektit toimeksiantajilta. Tiimit neuvottelevat sopimukset ja tekevät hinnoittelut yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytännön oppimisen perusajatuksena on learning by doing -menetelmät, joiden avulla uudet opitut asiat saadaan testattua nopeasti käytännössä.

Hyvin onnistunut projekti poikii yleensä lisäkauppaa ja johtaa loistaviin kontakteihin asiakasyrityksissä. Tiimiyritykseen tehtävä työ sekä projektit toimivat opiskelijoiden tutkintoon liittyvänä harjoitteluna.

 

Teoria

Opiskelussa käytännön kokemuksen tukena kulkee teoriaoppiminen. Meillä akatemiassa ei ole perinteisiä luentoja, vaan teoriaosaaminen hankitaan ammattikirjallisuutta lukemalla sekä asiantuntijaseminaareihin osallistumalla.

Akatemian opiskelijat määrittävät opintojensa aikana omaa opintopolkuaan kohti ammattilaisuutta. Meillä voi keskittyä vaikkapa myyntiin, johtamiseen ja markkinointiin tai kansainväliseen liiketoimintaan, kirjanpitoon ja yhteisöviestintään. Valinta on sinun.

Opintopolkujen tukena toimii pienryhmäopiskelu tuvissa, jotka keskittyvät tarkan aihepiirin ympärille. Tuvissa kehitetään yhdessä lisää tietoa ja kuunnellaan oppeja vierailevilta asiantuntijoilta ja ammattilaisilta.

 

Tiimioppiminen

Tiimioppiminen muodostaa akatemiaopintojen punaisen langan. Tiimien osaamista kehitetään kaksi kertaa viikkossa pidettävissä Paja-istunnoissa.

Pajoissa tiimit suunnittelevat, kehittävät, toteuttavat sekä opettelevat uusia asioita dialogikeskustelun avulla. Dialogissa opitaan uutta sekä jaetaan opittuja asioita ja kokemuksia. Näin saadaan esiin myös paljon tärkeää hiljaista tietoa.

Tiimien valmentajat seuraavat pajoja sekä haastavat ja kannustavat tiimejä oppimaan lisää sekä havainnoimaan kokonaisuuksia.

 

Terwaakatemia4.jpeg

Palvelut

Myynti

  • Haluatko tehostaa myyntikampanjaasi? Haluatko nostattaa volyymiasi? Ota yhteys meihin. Pystymme tarjoamaan jopa 11 henkilön myyntitiimin avuksesi.

Markkinointi

  • Onko yrityksesi kohderyhmä nuoret kuluttajat? Haluatko saada viestisi paremmin perille? Me pystymme tarjoamaan luovia sekä tehokkaita ratkaisuja yrityksesi markkinointihaasteisiin. Olemme nuoruuden asiantuntijoita.

Tapahtumatuotanto

  • Kaipaatko lisää klangia tapahtumiisi? Anna meidän räjäyttää yrityksesi juhlat, seminaarit tai vaikkapa messut. Tapahtumat kaipaavat innokkaita innostajia ja täältä niitä löytyy.

Av-tuotannot

  • Ovatko yrityksesi Kuvat Kekkosen ajoilta? Sepia ei ole tehokasta jos ei se ole filtterillä tehty. Anna meidän ottaa uudet ja houkuttavat kuvat yrityksestäsi. Meiltä onnistuu kaikki kuvat kaikkiin tarpeisiin aina vauvakuvista promovideoihin.

Räätälöidyt palvelut

  • Oli sitten homma mikä homma, niin meiltä löytyy aina ratkaisu. Teemme projekteja aina tiilin puhdistamisesta renkaan vaihtoon.

Terwaakatemia2.jpeg

Tutustu tiimeihimme

Osuuskunta Oiskiva

Oiskiva Osk on 12 henkilön nuorekas tiimi, joka tekee kaiken tunteella, mutta ryhdikkäästi. Tartumme rohkeasti toimeen, eivätkä haasteet pelota meitä. Tiimimme vahvuus on vankka osaaminen useilta eri toimialoilta, joten pystymme mukautumaan monenlaiseen toimintaan sulavasti. Tuotamme raikkaita ja uusia ajatuksia yrityksenne toimintaan.
Oiskiva – tehdään yhteistyötä!

 

Lue lisää 

 

Osuuskunta Roihu Group

Osuuskunta Roihu Group on 12 hengen tiimiyritys ja yhdessä teemme innovatiivisia ja luovia ratkaisuja asiakkaillemme. Joukossamme on eri alojen osaajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa tilanteissa. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme heidän tarpeissaan nuorekkaalla ja rohkealla otteella. Nuorekkuus ja innokas asenteemme ovat valttikorttimme nykypäivän muuttuvassa liike-elämässä.

 

Lue lisää

Räikiä Oy

Räikiä Oy on 11 hengen tiimi, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ideoista lopputoteutukseen asti. Monen alan osaajista koostuva yrityksemme tuo uutta ja raikasta näkemystä vanhanaikaisten toimintojen tilalle alasta riippumatta. Tartumme uusiin haasteisiin Räikiällä asenteella ja hyödynnämme projekteissamme jokaisen tiimiläisemme henkilökohtaisia vahvuuksia, joiden avulla luomme toimivan lopputuloksen.

Lue lisää 

Osuuskunta Retevä

Kaipaatko fiksua palvelua? Meiltä sitä saa. Olemme 11 hengen nuorta energiaa pursuava tiimiyritys, joka rakastaa haasteita ja niiden ratkaisua. Oli ongelmasi mikä tahansa, niin me ratkaisemme sen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Referenssit

Terwaakatemia3.jpeg

Ota yhteyttä!

Haluatko energisiä tekijöitä ja uusia ideoita yrityksellesi? Etsitkö motivoivaa ja uudenlaista opiskelupaikkaa? Haluatko menestyä? Ota meihin yhteyttä! 

Lisätietoa Terwa-akatemiasta 

Lehtori Sanna Rönkkö - yhteystiedot sivun alareunassa

Osoite

Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19
90130 Oulu

Tiimit


Räikiä Oy, info@raikia.fi
Osuuskunta Retevä, osuuskuntareteva@gmail.com
Oiskiva Osk, toimisto@oiskiva.fi
Roihu Group, info@roihugroup.com

Valmentajat

Lehtori / Valmentajatiimin liideri Sanna Rönkkö
Lehtori / Tiimivalmentaja Matti Sippola
Lehtori / Tiimivalmentaja Petteri Aro
Lehtori / Tiimivalmentaja Tomi Huhtamäki