Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/www/docs_new/c5/concrete/dispatcher.php:21) in /opt/www/docs_new/c5/concrete/core/libraries/view.php on line 950
Oulun ammattikorkeakoulu :: Koulutuskalenteri
...

Koulutuskalenteri

« Takaisin

Voimaannuttavat työmenetelmät pedagogisen hyvinvoinnin edistämisessä (osa Hyvinvointia ja pedagogiikkaa ammatilliseen koulutukseen! -hanketta)

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto:4 op
Koulutusaika:17.9.2021 - 26.10.2021
Hakuaika: 5.5.2021 - 12.9.2021
Hinta:maksuton
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Haluatko tutkimusperustaista tietoa, toimintamalleja ja pedagogisia menetelmiä, joilla voit edistää opiskelijoiden ja oppimisyhteisön hyvinvointia, osallisuutta ja oppimista? Tervetuloa mukaan koulutukseemme!


Tässä koulutusosiossa perehdytään voimaannuttavien työmenetelmien käyttöön opetuksessa ja ohjauksessa pedagogisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Koulutuksen teemoja ovat:
- omat voimavarat ja työhyvinvointi
- sisäinen motivaatio sekä
- voimaannuttavien menetelmien soveltaminen omassa opetustyössä opiskelijoiden hyvinvoinnin, jaksamisen ja mielekkään oppimisen tueksi.


Koulutuksen aikana osallistuja tunnistaa omia voimavarojansa opettajana, pohtii omaa työhyvinvointiaan ja löytää keinoja sisäisen motivaation ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Osallistuja saa valmiuksia soveltaa voimaannuttavia menetelmiä omassa opetustyössään opiskelijoiden hyvinvoinnin, jaksamisen ja mielekkään oppimisen tukemiseksi. Osioon sisältyy lisäksi itsenäistä reflektoivaa työskentelyä oman opettajuuden ja siihen liittyvien tavoitteiden tarkastelussa.

Kohderyhmä

Opetus- ja ohjaushenkilöstö ammatillisessa koulutuksessa sekä esi- ja perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa ja vapaan sivistystyön parissa.

Toteutusajat

Yhteiset verkkotapaamiset järjestetään seuraavasti:

perjantai 17.9. klo 12-16
torstai 7.10. klo 12-16
tiistai 26.10. klo 12-16

HUOM. Koulutuksen aloituspäivämäärää on siirretty alkuperäisestä. Uusi aloituspäivä perjantaina 17.9.

Kouluttaja(t)

Yliopettaja, Ammatillinen opettajakoulutus
050 5210341
Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
050 3438383


Yhteystiedot

Lehtori, Ammatillinen opettajakoulutus
040 5845127

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutushanketta Hyvinvointia ja pedagogiikkaa ammatilliseen koulutukseen! Koulutus on kohderyhmään kuuluville osallistujille maksutonta. Perimme 200 euron peruutusmaksun, mikäli peruutusta ei ole tehty kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua.