Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamkin avoimeen ammattikorkeakouluun ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen ja hinnat

Voit ilmoittautua erillistarjontaan avoimen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Opintojakson tai opintokokonaisuuden tiedoissa on ilmoittautumislinkki (linkit tulevat näkyviin ilmoittautumisajan alkaessa). Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai järjestelmä ei toimi, kokeile ensin vaihtaa selainta. Jos selaimen vaihto ei auta, olethan yhteydessä Helpdeskiin, 020 6110 205, helpdesk@oamk.fi.

Jos haluat suorittaa muita kuin sivuillamme esiteltyjä opintoja, tiedustele niitä avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilöltämme

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttö

  1. Täytä henkilötietolomake, jos et ole jo aiemmin rekisteröitynyt.
  2. Kirjaudu ilmoittautumisjärjestelmään.
  3. Valitse opintojaksot tai opintokokonaisuus erillistarjonnasta.

Ole yhteydessä yhteyshenkilöömme, jos haluat opiskella muita kuin ilmoittautumisjärjestelmästä löytyviä opintoja.

Jos erillistarjonnan opintojakso on jo täynnä, voit etsiä vastaavia opintoja opinto-oppaasta ja tiedustella niitä yhteyshenkilöltä.

Et voi ilmoittautua opintoihin, jos sinulla on aikaisempia, erääntyneitä avoimen maksuja.

Ilmoittautumiset ovat sitovia emmekä palauta maksettuja maksuja. Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista tehdä kuluitta ennen opintojakson alkua avoimen amkin yhteyshenkilölle osoitteeseen avoin@oamk.fi. Huom! Peruminen tulee tehdä aina avoimen yhteyshenkilölle, esim. opettajalle tehtävä peruminen ei riitä. Opintojen alkamisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään avoimen amkin opintomaksu. 

Jos olet läsnäoleva Oamkin tutkinto-opiskelija, et voi ilmoittautua avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijaksi. Poikkeuksena ovat pelkästään avoimen opiskelijoita varten järjestetyt erillisryhmät. Jos olet tutkinto-opiskelija ja haluat suorittaa opintoja, joita et voi sisällyttää tutkintoosi, voit opiskella avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Lisätietoja saat avoimen yhteyshenkilöltä.

ILMOITTAUDU OPISKELIJAKSI

Hinnat

Yksi opintopiste maksaa 15 euroa. Vaihtoehtoisesti voit opiskella 300 euron lukuvuosimaksulla ilman opintopisterajoitusta yhden lukuvuoden aikana alkavia opintoja. Kun opinnot ovat alkaneet, lähetämme sinulle laskun. Voit kysyä lisätietoa opintojen maksamisesta avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilöltä. Emme palauta suoritettuja maksuja. Maksu peritään ilmoittautumisten mukaan.