Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

137 Oamkin työntekijää siirtyy Oulun yliopiston palvelukseen

12.12.19

Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston hallitukset ovat molemmat tehneet päätöksen sisäisiä palvelutoimintoja koskevasta liikkeenluovutuksesta. Liikkeenluovutuksessa Oamkin palveluita tuottava henkilöstö siirtyy yliopiston palvelukseen, ja muodostuva yhteinen palveluorganisaatio alkaa … Lue lisää

Uusi Oamk-podcastin jakso: Palaute

09.12.19

Miksi palautteen antaminen on tärkeää? Uudessa Oamk-podcastin jaksossa opintopalautteesta ja sen vaikutuksesta keskustelevat tietojenkäsittelyn lehtori Tuula Ijäs sekä tietotuotantopäällikkö Juha-Pekka Pihlajakoski.

Oamkin liikeideat palkittiin Kickstart-liikeideakilpailun finaalissa

04.12.19

Kickstart-liikeideakilpailun finaali järjestettiin neljättä kertaa Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Oulun ammattiopiston opiskelijoiden kesken. Kilpailu antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää liikeideaansa, vastaanottaa arvokasta palautetta paikallisilta asiantuntijoilta ja … Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Seuraa meitä

#oamk