Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Oamk-podcast: Miten opiskelija voi vaikuttaa?

16.01.20

Miten opiskelijat voivat vaikuttaa Oamkissa? Heidin kanssa vaikuttamisesta keskustelemassa journalismin opiskelija Johanna Kiviniemi.
Kuuntele Oamk-podcast Spotifyssa tai SoundCloudissa!
Lue lisää

Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin 8.–22.1.

07.01.20

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 8.–22.1.2020, jolloin voi hakea Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkielisiin koulutuksiin. Englanninkielisen koulutuksen aloituspaikat ovat tarjolla ainoastaan tammikuun yhteishaussa. Oamkissa on tarjolla yhteensä 165 aloitusp… Lue lisää

Oamk-podcast: Terwa-akatemiassa yhdistetään opinnot ja yrittäjyys

16.12.19

Journalistiopiskelijamme Annin vieraana Sampsa Laitinen ja Nina Heikkilä Terwa-akatemiasta. Mikä Terwa-akatemia on ja kenen sinne kannattaa hakea?
Kuuntele jakso Soundcloudissa tai Spotifyssa!
 
Lue lisää

Seuraa meitä

#oamk