Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Oamk ja OSAKO kannustavat opiskelijoita pitämään yhtä korona-aikana

05.03.21

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja opiskelijakunta OSAKO haluavat tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja jaksamista etenkin nyt korona-aikana. Opiskelijat ovat kertoneet esimerkiksi tammi–helmikuussa toteutetussa Oamkin opiskelijakyselyssä, että heidän henkinen jaksamisensa on heikentynyt verratt… Lue lisää

Avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintotarjonta on julkaistu

01.03.21

Ilmoittautumiset avoimen ammattikorkeakoulun kesäopinnoille alkavat 15.3.2021 klo 10.00.
Kesällä alkavien opintojaksojen lisäksi tarjonnastamme löytyy nonstop-opintoja, joihin ilmoittautumiset ovat parhaillaan käynnissä. Nonstop-opinnot voit aloittaa oman aikataulusi mukaan ilmoitettuna aika… Lue lisää

Oamk-podcast: Agrologi on monipuolinen maaseudun asiantuntija

01.03.21


Agrologi on maaseudun monipuolinen asiantuntija, jonka uramahdollisuudet ovat laajat. Agrologiopinnoista Annin kanssa keskustelemassa tutkintovastaava Hanna Laurell sekä agrologiopiskelija Jaakko Meskus.
 


Uuden Oamk-podcastin jakson löydät SoundCloudista ja Spotifysta!
 

Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »