Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Uuteen AMK-valintakokeeseen ilmoittautunut 25 000 hakijaa - Oamkiin on tulossa liki 1 700 kokeen tekijää

22.10.19

Ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen AMK-valintakoe järjestetään ensimmäisen kerran 29.10.–1.11.2019. Digitaaliseen AMK-valintakokeeseen on ilmoittautunut kaikkiaan 25 000 hakijaa. Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) valintakokeen on ilmoittanut tekevänsä 1 684 hakijaa. Valintakokeet järjes… Lue lisää

Digikorkeakoulu 2030 -roadshow saapuu Ouluun 18.11.

16.10.19

Meillä on yhteinen tavoite – sujuvoittaa ristiinopiskelua sekä tarjota laadukasta ja esteetöntä verkko-opetusta ja ohjausta korkeakouluopiskelijoille. Osallistumalla roadshow-kiertueelle kuulet, kuinka olemme sitä edistäneet ja pääset osallistumaan keskusteluun! Saavumme Ouluun maanantaina… Lue lisää

Ammattikorkeakouluista valmistuneiden urapolkuja selvitetään toista kertaa valtakunnallisesti – l&a…

14.10.19

Tiistaina 15.10. käynnistyy valtakunnallinen uraseurantakysely vuonna 2014 ammattikorkeakouluista valmistuneille. Kysely lähetetään lähes 27 000:lle vuonna 2014 AMK- ja YAMK-tutkinnoista valmistuneelle tekstiviestillä ja sähköpostilla.
Kyselyllä kootaan tietoa valmistuneiden työllistymise… Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Seuraa meitä

#oamk