Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
This page is outdated. Click here to visit our new website.
Hyvinvointi-teemapäivä

Hyvinvointi-teemapäivä

Ollaanko organisaatiossasi jumissa? Voivatko työntekijäsi ja asiakkaasi hyvin? Mitä pitäisi tehdä? Aloitetaan heti! Opiskelijamme tarjoavat räätälöityjä teemapäiviä, niin julkisen, yksityisen kuin kolmannenkin sektorin tarpeisiin.

Tuote

Kenelle?

Yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat panostaa henkilöstönsä, opiskelijoidensa tai asiakkaidensa terveyteen, hyvinvointiin, työssä viihtymiseen ja toimintakykyyn.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Yhden päivän aikana osallistujat osallistuvat hyvinvointia edistävään toimintaan, saavat tietoa ja ohjausta hyvinvointiinsa liittyen sekä mitattua tietoa toimintakyvystään ja terveydestään. Toiminta on konkreettista. Yksilöllinen teemapäivä edistää yhteisöllisyyttä!

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 500–2000 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinta sisältää tilaajan tarvekartoituksen, päivän suunnittelun ja toteutuksen. Ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin- tai postituskuluja.

Ota yhteys

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja, jotka suunnitellaan aina tilaajan tarpeista lähtien. Ohjaajina ovat alan asiantuntijaopettajat. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]